Spoštovani člani LD Škale.

Na tej strani Vas bomo obveščali o ukrepih,katere so sprejele državne oin lokalne oblasti, LZS in seveda LD Škale in se nanašajo na izvajanje lova ali društvenih dejavnosti.

  •  Vse društvene dejavnosti LD Škale so zanekrat do nadaljnjega preklicane, izvajajo se samo posamezne delovne akcije z minimalno udeležbo o čemer boste obveščeni v naslednjih dneh.
  • Gojitvena dela potekajo normalno, vendar se tudi tukaj držite pravil glede števila ljudi in aktivnosti opravljajte v čim manjšem številu.
  • Pristrel risanic je podaljšan do konca meseca maja, tako da za uporabo risanic zaenkrat ni potrebno opravljati pristrela. O datumu pristrela Vas bomo obvestili, najverjetneje nekje v drugi polovici meseca maj.
  • Lovska zveza Slovenije je prav tako pripravila nekaj odgovorov na vprašanja, najdete jih lahko na tej povezavi >>>

Za ostala vprašanja se lahko obrnete direktno na starešino ali gospodarja LD Škale.

Obveščamo Vas da je UO LD Škale na svoji redni seji 23.03.2021 sprejel Načrt ravnanja upravljalca lovišča za izvajanje biovarnostnih ukrepov za preprečevanje in zgodnje odkrivanje afriške prašičje kuge pri divjih prašičih na podlagi 4. in 14. člena Zakona o nujnih ukrepih zaradi afriške prašičje kuge pri divjih prašičih (Uradni list RS, št. 200/20; v nadaljevanju: ZNUAPK).

V zvezi z načrtom sta pomemba dva dokumenta:

Nekaj pisnih verzij dokumentov so dosegljive v zbirlanici divjačine LD Škale.

Za ostala vprašanja se lahko obrnete direktno na starešino ali gospodarja LD Škale.

© Vse pravice pridržane

Savinjsko kozjanska zveza lovskih družin Celje si pridržuje avtorske pravice na objavljeni vsebini naše spletne strani. Vsebino ni dovoljeno spreminjati, oziroma uporabljati na Internetnih straneh drugih uporabnikov. Vsebine ni dovoljeno kopirati za javne in komercialne namene.

V savinjsko kozjanski zvezi lovskih družin Celje spoštujemo zasebnost obiskovalcev spletnih strani in osebnih podatkov ne bomo posojali, prodajali ali dali na razpolago tretjim osebam. Podatki, ki nam jih boste zaupali, bodo za interno uporabo v našem združenju, za promocijske namene in za izboljševanje delovanja spletnih strani.

Savinjsko kozjanska zveza lovskih družin Celje bo na svojih spletnih straneh poskušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov z vso skrbnostjo, vendar pa za njihovo točnost, celovitost, kot tudi za škodo, ki bi izhajala iz tega, ne prevzema nikakršne odgovornosti. Savinjsko kozjanska zveza lovskih družin Celje tudi ne prevzema nobene odgovornosti v povezavi s posledicami, ki jih povzročijo informacije, vsebovane na tej spletni strani. Savinjsko kozjanska zveza lovskih družin Celje ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne viruse, ki bi se k uporabnikom prenesli s te spletne strani, in toplo priporoča, da se uporabniki pred nevarnostjo virusov ustrezno zavarujejo še pred prenosom informacij s te spletne strani. Savinjsko kozjanska zveza lovskih družin Celje ni odgovorna za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Niti savinjsko kozjanska zveza lovskih družin Celje niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Pridružujemo si pravico, da uporabnike napotimo na druge strani svetovnega spleta in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino.

.
Oblikovanje in izvedba:   Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Sistem:   Joomla CMS
Predloga:   Webdesign aus Tirol
Gostovanje:   Prasicek.si

 

 
.

Dovolili ste shranjevanje piškotkov na Vaš računalnik. Odločitev lahko prekličete.

Iskanje

Kontakt

Cankarjeva ulica 6, 3000 Celje, Slovenija

skzld.celje(at)telemach.net

03 492 43 40

03 492 43 41

http://skzld-celje.si/